Doel

Het stimuleren, promoten en informeren van het publiek over levensverlenging bereikt door alle soorten van biogerontologische technologieën o.a. SENS, calorie restriction, genetica, regeneratieve geneeskunde,…

Activiteiten

Heales organiseert toespraken voor zowel het algemene publiek als voor wetenschappers, info-sessies, bijeenkomsten en verspreidt informatie over levensverlenging via kranten, internet (website, nieuws- en informatiebrieven), tijdschriften, folders, posters en organiseert diverse andere activiteiten in zowel België als andere landen.

Heales nodigt gastsprekers uit en verspreidt informatie over de wetenschappelijke, sociale, economische, ecologische en ethische achtergrond van levensverlenging.

Heales organiseert muziekoptredens, eetfestijnen, loterijen en andere evenementen met als doel het vergaren van de financiële benodigdheden om zijn doelen te realiseren.

Heales steunt evenementen georganiseerd door derden, evenals onderzoek en alle andere activiteiten verricht door derden die Heales kunnen helpen om zijn doelen te bereiken.

Heales – Nederlands